ÚJ IGAZOLÁS
Új erősítés a csapatnál: Bemutatkozik Szabó Bernadett

Nagy örömmel jelentjük be, hogy csapatunkhoz új játékos csatlakozott. Ismerkedjetek meg Szabó Bernadettel, aki az elmúlt években még a nagypályás NBI-ben bizonyíthatott a Fehérvár FC színeiben.

Az első benyomások és célok

Berni már a csapattal kezdte meg a felkészülést a ránk váró szezonra, az eddigi tapasztalatairól kérdeztük: "Az első hetek tapasztalatai alapján nagyon befogadóak voltak a csapattársak, mindenki közvetlen, nyitnak felénk, kedvesek velem és az új csapattársaimmal is, akik velem együtt most érkeztek. Az edzések intenzitása magas, a csapat minden tagja igyekszik a maximumot nyújtani, ez is mutatja, hogy mindenki kellően motivált. A szezonra reális célokat igyekszem magam elé kitűzni, szeretnék minél több játéklehetőséget kapni, amit gólokkal és gólpasszokkal igyekszem majd meghálálni. Csapatszinten szeretném, ha az elmúlt szezonokhoz hasonlóan idén is eljutna a csapat legalább a bajnoki döntőig."

Erősségek és motiváció

"Erősségeim közé a taktikai fegyelmezettségemet, valamint a technikai tudásomat és a küzdeni tudásomat sorolnám. Az edzővel, Revivel, már évek óta ismerjük egymást, látott már játszani különböző tornákon is többször, így kerültem az ő hívására a csapatba, aminek nagyon örülök, hiszen remekül érzem magam. Tetszik a pörgés, az új közeg és remélem, minél hamarabb bemutatkozhatok a Tolna színeiben."

Új igazolásunk, Szabó Bernadett

Vezetőedzőnk, Reveland Zoltán is pozitívan értékelte az új érkezőket. A csapat számára mindig izgalmas, amikor új játékosokkal bővül a keret, és biztosak vagyunk benne, hogy Szabó Bernadett is hozzá fog járulni ahhoz, hogy az idei szezon is sikeres legyen.

Üdvözlünk a csapatnál, hajrá Tolna! 💙 🤍

Ez is érdekelhet