BÚCSÚZTATÓ
SZALKAI KITTI
Köszönet az elmúlt évekért - Szalkai Kitti visszavonult

Szeptember 8-án nemcsak a szezon első mérkőzése miatt volt különleges nap csapatunk számára, hanem egy megható búcsúzásra is sor került. A találkozó előtt hivatalosan is elbúcsúztattuk Szalkai Kittit, aki idén nyáron döntött úgy, hogy befejezi aktív futsalos pályafutását. A 8–2-es győzelmünkkel záruló Eger SE elleni mérkőzés előtt köszöntük meg Kitti sokéves áldozatos munkáját és elkötelezettségét, amivel meghatározó tagja volt csapatunknak.

Kitti búcsúztató

A csapat is elköszönt Szalkai Kittitől
📸 Fotó: Czakó Balázs

Kitti 2017 januárjában csatlakozott csapatunkhoz az ETO Futball-tól, és azóta 160 mérkőzésen lépett pályára klubunk színeiben, ezzel az örökranglistán az 5. helyet foglalja el. Ezeken a találkozókon 58 gólt szerzett, komoly szerepet vállalva a csapat sikereiben. 2018-ban tagja volt a Magyar Kupa-győztes csapatunknak illetve további négy alkalommal játszott Magyar Kupa-döntőt. A bajnokságot tekintve háromszor bronz-, kétszer pedig ezüst érmes gárdának volt a tagja.

Kitti sikeres futsal karrierje alatt 26-szor húzhatta magára a magyar válogatott mezét, ezeken a mérkőzéseken egy gólt szerzett. Két Final Four-t is megjárt a nemzeti csapattal: előbb 2022-ben Portugáliában, majd 2023-ban a hazai rendezésű kontinens viadalon lépett pályára.

Köszönjünk a sok szép emléket és mindent amit a klubbért tettél! Sok sikert kívánunk a pályán kívüli életben!

Ez is érdekelhet